STATUS UPDATES

EVENT DI CANARY GARDEN

Tiap-tiap minggu mesti geng KSL penjual rumah di Canary Garden, Klang ni buat event kat tempat sales office diorang.

Harini ada lion dance untuk pre-celebration CNY. Plan nak bawak 4 kiddos ni tapi mama misi tersibuk pulak kemas rumah tak habis2.

Gambar2 ni event Ahad lepas.

Sempena Hari Kesedaran Makanan Sihat Keluarga. Macam2 aktiviti kitorang dapat buat.

Paling best mama n kakak dapat buat BENTO 😍

Paling best budak2 ni seronok kemain dapat main LEGO!!

Papa diorang taknak join sebab nak stay kat rumah sibuk ngan projek CASSBOS.

Ramai pulak yang kagum mama misi ni boleh handle 4 orang anak bawak jalan2. Setakat ni Shima rasa ok je takde masalah, tak rasa penat nak handle sorang2.

Mungkin asbab ambik Vivix yang beri tenaga pada sel badan, tu yang buatkan Shima leh cergas dan aktif leh control anak2 lari main sana sini kott

Macam best je tengok area Canary Garden ni tengah nak membangun. Still under construction tapi dah ada yang menetap.

Design rumah kat sini cantikkkk2 sangat!! 🏡 River view hokayyy

Bukan Shima sorang je yang berangan, bang Shima ngan anak2 pun berangan yang sama nak beli rumah dan tinggal kat Canary Garden ni.

Doakan kami. Semoga impian korang pun Allah makbulkan bila kita saling mendoakan untuk kebahagiaan orang lain. Insya Allah… Aamiin ❤

#StoryShima

#LoveKnowsNoBoundaries

Leave a Comment