STATUS UPDATES

Perubahan Muka Bebas Jerawat : Gambar Dulu Sampai Sekarang

Mujurlahh ada ambik gambar passport ni masa dulu.. Dolu2 mana la nak ada selfie wefie ni ๐Ÿ˜Ž

Banyak lagi gambar lain tapi yang ni je terjumpa. Yang lain mungkin tinggal kat kampung kena hanyut banjir. Huhuuu

Terukkan muka masa misiShima lom jadi nurse lagi ni.. ๐Ÿ™ˆ

Masa ni awal tahun 2001 gambar resume nak mintak keje lepas tamat UTM.

Tau2 jelaa zaman remaja student U, hormon tak menentu, tidur pun macam burung hantu, mata pun dah macam hantu.. Haruuuuu ๐Ÿค’

Bila dah lompat bidang jadi misi, ada kesedaran jaga kesihatan diri, walaupun jerawat kejap ada kejap lari, dah macam-macam produk cuba sana sini, konon nak kahwin tak lama lagi. ๐Ÿ˜…

Masa dah kahwin, betul lah orang tua-tua cakap: “Nanti dah kawen hilanglaa jerawat tu”

Tapi bila dah beranak pinak, terpaksa ambik pil hormon perancang keluarga pulak, jerawat kecik-kecik tak dapat nak elak, sebab dah jadi supermom busy yakmat!!

Mujur husband jumpa Shaklee vitamin semulajadi, baru ku tahu sel-sel badan ku ini kekurangan nutrisi, patutlah badan sakit sana sini, bila consume Set Hamil, tak sangka muka pun turut berseri ๐Ÿ˜

Sekarang misiShima masih belum puas hati dengan penampilan diri, umur pun dah nak masuk 4 siries, kenala consume Set Cantik seperti yang dicadangkan nutritionist.

1. GLA Complex : Betulkan hormon & cantikkan kulit

2. Collagen : Awet muda, kulit lebih anjal & tegang, mengecilkan pori-pori

3. Vitamin C SR : Keringkan luka jerawat, kurangkan muka berminyak

4. ESP : Sumber protein dari soya non-GMO untuk hilangkan parut, berikan ton warna kulit sekata, kulit jadi halus mulus gebus gebass

5. Skincare YOUTH : 100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda ๐Ÿ˜ฑ

.

.

Tak rugi melabur untuk cantik, supaya husband tak pandang perempuan lainย  tergedik-gedik ๐Ÿ’ƒ

Kita pun lebih confident nak share Shaklee Effect, kulit cantik dapek bonus 5 angka pun dapek!!

The more you help people the more you will get!!

#loveknowsnoboundaries

About the author

Shima

Shima

Leave a Comment